fbpx
skip to Main Content
Video-camera-aftermovie
Video-camera-aftermovie

Een cameraman voor de beste aftermovie

De aftermovie wint snel aan populariteit, met dank aan veel festivals. Met slow-motion beelden, drones en close-ups geeft de aftermovie het perfecte beeld van een evenement. En je kunt nu ook zelf een aftermovie maken, of beter gezegd: een aftermovie laten maken. Bij DJ-Huren kun je nu ook een cameraman huren die voor jou de aftermovie opneemt, monteert en publiceert. Een aftermovie is niet alleen geschikt voor feesten en festivals, maar bijvoorbeeld ook voor uw bruiloft of de opening van een bedrijfspand.

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Licht & Geluid
Wij hebben het!

Perfect geluid en verlichting passend bij uw evenement, uw wensen onze zorg. Onze specialisten weten precies wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Wat leuke ideeën
& inspiratie

Onze evenement specialsten zijn het creatieve brein achter veel van onze geslaagde evenementen. Schroom niet om voor ideeën en inspiratie contact met ons op te nemen.

Oké
en wat nu?

U heeft een fantastisch idee? Wij hebben de kennis in huis om u verder te helpen. Van de beste DJ's tot de aankleding van uw evenement. Neem snel contact met ons op

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Cameraman huren voor een geweldige after movie

Wat voor cameraman en aftermovie krijgt u bij DJ-Huren
U kunt bij DJ-Huren een professionele cameraman huren die de aftermovie opneemt en een editor die de aftermovie monteert. De cameraman van DJ-Huren is een professionele en ervaren vakman. Hij zorgt voor de beste bewegende beelden van uw evenement die u zich maar kunt voorstellen, waarna de editor de mooiste momenten zal monteren tot een geweldige film. U bepaalt zelf de duur van de aftermovie, onze cameraman en editor kunnen u daarover adviseren. U krijgt de aftermovie aangeleverd in het door u gewenste formaat.

Waarom een cameraman huren bij DJ-Huren
U wilt natuurlijk nagenieten van uw evenement met bewegend beeld. U kunt terugkijken hoe uw gasten los gaan en hoe de live artiest het publiek gek maakt. Alleen daarom is het al gaaf om een aftermovie te maken. DJ-Huren werkt alleen met gecertificeerde professionals, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. We selecteren deze professionele cameramensen persoonlijk uit ons netwerk. Daardoor weten we precies met wie we werken en verzekeren we u van een geweldige aftermovie. Daarom kiest u dus voor DJ-Huren.

De kosten van een cameraman en aftermovie bij DJ-Huren
De kosten van een cameraman huren bij DJ-Huren is afhankelijk van het door u gewenste eindproduct. De prijs is afhankelijk van hoe lang de aftermovie duurt, hoe lang u de cameraman huurt en hoe veel specifieke wensen u heeft. Onze eventspecialisten maken graag een offerte op maat voor u, zodat u precies krijgt wat u zoekt.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top