fbpx
skip to Main Content
Licht-geluid-huren
Licht-geluid-huren

Goed LICHT EN GELUID maakt uw evenement nog beter

Wat maakt de feesten als Sensation nou zo bijzonder? Dat is niet alleen de omvang, de mensen of de muziek. Dat is vooral de perfecte toepassing en cohesie van licht en geluid. Met goed licht en geluid valt of staat een evenement. Goed geluid is zuiver en helder en klinkt vol, goed licht is fel, scherp en afgestemd op de muziek. Zowel een goed lichtinstallatie als geluidsinstallatie vindt u bij DJ-Huren.

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Laat jouw evenement
vast leggen!

Wij werken samen met professionele fotografen en video editors. Onze specialisten kunnen alle bijzondere momenten vastleggen. En uw evenement digitaal onvergetelijk maken.

Van confetti & streamers
tot een lichtshow.

Special effects kunnen het onverwachte waar maken. Van knallende confetti tot rookmachine. Of een op maat gemaakte lichtshow. Wij laten u graag kennis maken met onze oneindige mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht
en geen zorgen!

Wij denken graag met u mee ten alle tijden zullen onze evenement specialisten persoonlijk contact met u opnemen en uw wensen bespreken. Dat betekent 100% aandacht en zekerheid

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Licht en geluid maken het feest

Wat voor licht en geluid krijg je bij DJ-Huren
Om te garanderen dat het licht en geluid naadloos aansluit bij uw wensen, komt onze eventspecialist graag vooraf langs. Zo zorgen we ervoor dat we een goed beeld hebben van de ruimte waarin we gaan werken en daar stemmen we de apparatuur op af. We werken enkel met het beste licht en geluid uit de markt en door het op de juiste manier in te zetten maken we van uw evenement een topevenement.

Waarom licht en geluid van DJ-Huren
Het is geen geheim dat we bij DJ-Huren alleen met de beste mensen en apparatuur werken. Het licht en geluid dat we leveren is dan ook waanzinnig. Al onze mensen zijn overigens gecertificeerde professionals en eer vakbekwaam. Zo worden licht en geluid vakkundig en veilig geïnstalleerd, en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. U krijgt bij ons gegarandeerd het beste licht en geluid voor uw evenement.

De kosten van licht en geluid bij DJ-Huren
We stemmen het licht en geluid af op uw specifieke evenement. Vooraf kunnen we dus niet zeggen welke apparatuur we nodig hebben. Neem snel contact op met een van onze eventspecialisten en laat hen een offerte voor licht en geluid op maat maken. Zo weet u ook precies waar u aan toe bent.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top