fbpx
skip to Main Content

Een volledig verzorgd evenement!

De muziek is natuurlijk een van de belangrijkste zaken omtrent een feestelijke avond. En dat degene die de muziek draait daarbij een grote rol speelt is vanzelfsprekend, maar ook allerlei andere factoren zijn van belang. Op deze pagina tref je onze extra service. Waarmee draait de DJ bijvoorbeeld de muziek (DJ gear), hoe klinkt de muziek (geluidsinstallatie) en wat voor special effects zijn er te zien op de dansvloer (lichtinstallatie). Voor deze service, en meer, kunt u terecht bij DJ-Huren. Heb je ook al nagedacht over hoe u de avond op beeld gaat vastleggen?

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

DJ-Huren voor de beste DJ’s en voor de beste services

Welke service krijgt u bij DJ-Huren
Je kunt bij DJ-Huren terecht voor allerlei soorten aanvullende service. Onze eventspecialisten zorgen ervoor dat deze zeker goed aansluiten bij de sfeer en uitstraling van uw evenement. Zij adviseren u over de juiste licht- en geluidsinstallatie, maar zorgen ook voor een nette DJ booth en spectaculaire special effects, van rook tot lasereffecten. Onze cameramensen en fotografen leggen uw evenement tot in het kleinste detail vast. Zij leveren een volledig afgewerkte en/of gemonteerde herinnering.

Waarom DJ-Huren.com
In de afgelopen jaren hebben we door heel Nederland een uitgebreid netwerk opgebouwd van DJ’s, eventspecialisten en leveranciers van apparatuur. Uit dat netwerk werken we alleen met de besten, gebaseerd op ] ervaring en professionaliteit. We werken dus alleen met mensen die exact weten wat er van hun wordt verwacht. Het zijn echte vakmensen en gecertificeerde professionals. Bij ons bent u dus verzekerd van een goede service en een evenement dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

De kosten van onze service
Kijk snel op de individuele pagina’s voor een kostenindicatie van onze services. Onze eventspecialisten komen ook graag langs voor een offerte op maat. Neem snel contact met ons op via onderstaande buttons.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top