fbpx
skip to Main Content
Dj-workshop-dj-huren
Dj-workshop-dj-huren

De DJ-workshop die je echt leert een DJ te zijn

Met Nederland als leverancier de beste DJ’s van de wereld is het niet gek dat niet alleen veel jongens en meisjes, maar ook veel mannen en vrouwen ervan dromen een DJ te zijn. Onder andere Tiësto, Hardwell en Martin Garrix zijn voor velen idolen, de helden van de draaitafel. En ook jij kunt nu de draaitafels beheersen, met de DJ-workshop van DJ-Huren. Tijdens de DJ-workshop leren we je alles dat je moet weten om een goede set neer te zetten, van de techniek tot de muziek tot de uitstraling, bij onze DJ-workshop komt alles aan bod. Bovendien leggen onze cameramensen je uiteindelijke set vast op video, wat deze DJ-workshop extra bijzonder maakt. Neem contact op en wie weet ben jij over een paar jaar de nieuwe Armin van Buuren.

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Laat jouw evenement
vast leggen!

Wij werken samen met professionele fotografen en video editors. Onze specialisten kunnen alle bijzondere momenten vastleggen. En uw evenement digitaal onvergetelijk maken.

Van confetti & streamers
tot een lichtshow.

Special effects kunnen het onverwachte waar maken. Van knallende confetti tot rookmachine. Of een op maat gemaakte lichtshow. Wij laten u graag kennis maken met onze oneindige mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht
en geen zorgen!

Wij denken graag met u mee ten alle tijden zullen onze evenement specialisten persoonlijk contact met u opnemen en uw wensen bespreken. Dat betekent 100% aandacht en zekerheid

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Word de DJ, met onze DJ-workshop

Waarom een DJ-workshop van DJ-Huren.com
In de vele jaren dat we zelf actief waren als DJ hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van de beste en meest professionele DJ’s. Daaruit hebben we een selectie gemaakt van de DJ’s die het beste een DJ-workshop kunnen geven, want het is toch een vak apart. We hebben een uitstekende groep DJ’s die tijdens de DJ-workshop de fijne kneepjes van het vak op een leuke en leerzame manier kunnen overbrengen. Op die manier blijft hetgeen dat je leert ook echt hangen. Ze leren je tijdens de DJ-workshop hoe je de juiste tracks kiest, hoe je ze mixt en ook hoe je net dat beetje extra achter de draaitafels kan laten zien waardoor het publiek extra uit z’n dak gaat. En jouw uiteindelijke set wordt ook vastgelegd op video. Dus dan kun je het resultaat van de DJ-workshop thuis nog eens rustig bekijken.

Wat krijg je bij DJ-Huren
Bij een DJ-workshop van DJ-Huren krijg je gegarandeerd een professionele DJ die jou leert hoe je moet draaien. De DJ’s – eigenlijk zijn het meer DJ-teachers – zijn door ons persoonlijk geselecteerd op hun skills, kennis en ervaring, en ze weten dat uitstekend over te brengen. Tijdens de DJ-workshop leren we je de basiskennis voor het beatmixen, platenkeuze en het maken van soepele overgangen tussen de platen. Daarnaast leren we je ook nog eens hoe je die gezellige uitstraling krijgt achter de DJ booth. Zo geven we je het eerste opstapje om ooit een van die bekende Nederlandse DJ’s te zijn. Als je dan maar wel even vermeldt dat je dat geleerd hebt bij de DJ-workshop van DJ-Huren.

De kosten voor een DJ-workshop
Je volgt al een DJ-workshop van DJ-Huren vanaf €299,- exclusief BTW (onder voorwaarden). Deze prijs is inclusief de huur van de DJ gear en een gemonteerde video na afloop van de DJ-workshop. Neem voor meer informatie of een directe boeking snel contact met ons op via onderstaande buttons.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top