fbpx
skip to Main Content

De beste events met DJ’s van DJ-huren!

Bij DJ-Huren kunt u de beste DJ inhuren voor uw feest. Voor elke gelegenheid hebben we een gespecialiseerde top-DJ. We hebben jarenlange ervaring in de Nederlandse en Belgische DJ-wereld, waarin we een uitgebreid netwerk hebben opgebouwd van professionele en betaalbare DJ’s. Door ons brede netwerk kunt u voor iedere gelegenheid de perfecte DJ inhuren. Zij hebben ervaring op diverse grote evenementen en maken van iedere avond een spetterend feest! Van lounge-DJ op een netwerkborrel tot een allround feest-DJ op een knallend personeelsfeest, DJ-Huren heeft het allemaal.

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Een DJ huren van A tot Z

Wat krijgt u bij DJ-huren
Bij ons kunt u een professionele en ervaren DJ inhuren. We kennen deze DJ’s persoonlijk en zo selecteren we voor u de meest geschikte DJ, gebaseerd op muziekkennis en ervaring. Voorafgaand aan uw evenement kunnen we een oriënterend gesprek opzetten om uw wensen in kaart te brengen, waarmee we u verzekeren van een succesvol evenement.

Waarom DJ-Huren.com
Bij DJ-Huren kunt u de beste DJ inhuren, voor elke gelegenheid. Onze professionele DJ’s maken van elk evenement een succes. Wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om ieder thema te verzorgen. En niet voor niets zijn er talloze klanten u voorgegaan die DJ-Huren prijzen om de soepele en succesvolle samenwerking. Bovendien zijn onze DJ’s betaalbaar, enthousiast en denken ze graag met u mee om van uw evenement een succes te maken.

DJ inhuren prijzen
De kosten om een DJ in te huren kunnen enigszins variëren. Afhankelijk van uw wensen, locatie en duur van het evenement stellen we een offerte op maat op. DJ-Huren hanteert een ‘vanaf-prijs’ van slechts €295,-. U krijgt dus een professionele DJ voor een betaalbare prijs. Neem dus snel contact op met DJ-Huren voor een offerte op maat en zorg ervoor dat uw gasten uw feest nooit zullen vergeten!

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top