fbpx
skip to Main Content
Allround-dj-huren
Allround-dj-huren

ALLROUND DJ huren bij DJ-Huren.com

U geeft een feest voor een gemengd publiek, dan bent u natuurlijk op zoek naar een avond met voor ieder wat wils. Met een allround DJ is de muziek in ieder geval op orde. Onze allround DJ’s hebben een zeer uitgebreide muziekkennis en hebben veel ervaring met een gevarieerd publiek. Doordat wij onze DJ’s persoonlijk selecteren, kunnen we u de perfecte allround DJ aanbieden. Door middel van een persoonlijk oriënterend gesprek verkennen we uw wensen en zorgen we voor de juiste DJ, die past bij uw feest. Daarmee bezorgt u uw gasten een avond om nooit te vergeten.

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Licht & Geluid
Wij hebben het!

Perfect geluid en verlichting passend bij uw evenement, uw wensen onze zorg. Onze specialisten weten precies wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Wat leuke ideeën
& inspiratie

Onze evenement specialsten zijn het creatieve brein achter veel van onze geslaagde evenementen. Schroom niet om voor ideeën en inspiratie contact met ons op te nemen.

Oké
en wat nu?

U heeft een fantastisch idee? Wij hebben de kennis in huis om u verder te helpen. Van de beste DJ's tot de aankleding van uw evenement. Neem snel contact met ons op

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Allround DJ voor een allround feest

Wat krijgt u bij DJ-Huren
Wanneer we voor u de juiste DJ geselecteerd hebben, kunt u er zeker van zijn dat u een ervaren en professionele DJ van ons krijgt. Bovendien is deze DJ allround in te zetten en kan hij (of zij) gemakkelijk schakelen tussen verschillende muziekstijlen. De allround DJ voelt het publiek feilloos aan en zorgt ervoor dat iedereen een geweldige avond beleeft. DJ-Huren zorgt ervoor dat u een de perfecte DJ krijgt en dat u na afloop kunt terugkijken op een geslaagd evenement.

Waarom DJ-Huren.com
Bij DJ-Huren werken we alleen met de beste allround DJ’s. We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd van professionele DJ’s in het hele land, met jarenlange ervaring en een fantastische uitstraling. Door deze ervaring weten onze DJ’s precies wat uw publiek wil horen en daar spelen ze goed op in. Bij DJ-Huren bent u verzekerd van een geslaagde avond, met voor ieder wat wils.

De kosten van een allround DJ
U kunt al een allround DJ huren vanaf €249,-. De kosten voor het inhuren van een allround DJ zijn echter wel afhankelijk van de voorzieningen die u voorhanden heeft, uw locatie en de duur van uw evenement. Als u contact met ons opneemt via onderstaande buttons, dan zorgen wij voor een offerte op maat.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top