fbpx
skip to Main Content
Zangeres-huren-dj
Zangeres-huren-dj

Fantastische samenwerking tussen DJ en zangeres

Op wereldwijde podia zie je steeds vaker dat een DJ met zanger of zangeres samenwerken. Avicii doet het regelmatig, zoals met Lenny Kravitz, Santana of Robbie Williams, maar ook sterren als AfroJack en Armin van Buuren zijn er mateloos populair meet geworden. Een DJ met zangeres is nu eenmaal een goede combi. Je kunt de beste hits combineren met een waanzinnig Soul randje of een Hollandse meezinger. Van house beats tot ouderwetse smartlappen, alles is mogelijk en dat maakt een DJ met zanger de perfecte live-performance voor jouw avond.

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Licht & Geluid
Wij hebben het!

Perfect geluid en verlichting passend bij uw evenement, uw wensen onze zorg. Onze specialisten weten precies wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Wat leuke ideeën
& inspiratie

Onze evenement specialsten zijn het creatieve brein achter veel van onze geslaagde evenementen. Schroom niet om voor ideeën en inspiratie contact met ons op te nemen.

Oké
en wat nu?

U heeft een fantastisch idee? Wij hebben de kennis in huis om u verder te helpen. Van de beste DJ's tot de aankleding van uw evenement. Neem snel contact met ons op

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

DJ met zanger(es) voor de beste live-ervaring

Waarom een DJ met zangeres van DJ-Huren
Wanneer je een leuke avond wilt organiseren en daar hoort een leuk optreden bij, dan ben je natuurlijk op zoek naar de beste artiesten. Bij DJ-Huren zorgen we voor de beste DJ met zangeres. We hebben in de afgelopen jaren – toen we zelf actief waren als DJ – een uitgebreid en professioneel netwerk opgebouwd door heel Nederland. Uit dat netwerk hebben we de beste DJ’s en zangeressen geselecteerd die we kunnen inzetten. Die DJ met zangeres zijn niet alleen professioneel en hebben een uitgebreide muziekkennis, maar ze hebben ook nog eens de juiste uitstraling en jarenlange ervaring. Voor een DJ met zangeres (of zanger natuurlijk) ben je bij DJ-Huren dus aan het juiste adres.

Wat krijg je bij DJ-Huren
Bij DJ-Huren ben je verzekerd van een geweldig optreden van onze DJ met zangeres. Onze artiesten zijn van conservatorium-niveau en de zanger(essen) zingen in onder andere de beste coverbands van Nederland. Bovendien weet je bij DJ-Huren zeker dat je de artiest krijgt die bij je past. Onze eventspecialisten komen namelijk graag vooraf langs om je wensen in kaart te brengen. Zo weten we zeker dat we de juiste artiest (en stijl) aan je event koppelen. De DJ en zangeres kunnen gezamenlijk of afzonderlijk van elkaar optreden. Op verzoek worden stukken ingestudeerd.

De kosten van een DJ met zangeres
Bij DJ-Huren heb je al een DJ met zangeres vanaf €499,- exclusief BTW. Onze eventspecialisten maken graag een offerte op maat, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Afhankelijk van de duur van het event, de locatie ervan en/of specifieke wensen vragen wij een meerprijs. Neem dus snel contact op voor een offerte van de beste DJ met zangeres.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top