fbpx
skip to Main Content
Classics-dj-huren
Classics-dj-huren

80's & 90's DJ huren bij DJ-Huren

Een avondje lekker swingen op de beste hits van toen, gezellig met z’n allen de voetjes van de vloer. De hele avond draait de DJ classics en hij weet precies wat jullie willen horen. Zijn muziek maakt de avond nog beter en gezelliger. Zie je nou wel: een goede DJ is het halve werk. En dat is zeker waar voor de classics DJ van DJ-Huren. Play that funky music!

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Laat jouw evenement
vast leggen!

Wij werken samen met professionele fotografen en video editors. Onze specialisten kunnen alle bijzondere momenten vastleggen. En uw evenement digitaal onvergetelijk maken.

Van confetti & streamers
tot een lichtshow.

Special effects kunnen het onverwachte waar maken. Van knallende confetti tot rookmachine. Of een op maat gemaakte lichtshow. Wij laten u graag kennis maken met onze oneindige mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht
en geen zorgen!

Wij denken graag met u mee ten alle tijden zullen onze evenement specialisten persoonlijk contact met u opnemen en uw wensen bespreken. Dat betekent 100% aandacht en zekerheid

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Classics DJ, voor de beste 80’s & 90’s hits:

Wat krijg je bij DJ-Huren
Bij DJ-Huren krijg je een ervaren en professionele classics DJ, die alle 80s en 90s hits kent. Al onze classics DJ’s zijn door DJ-Huren persoonlijk geselecteerd op hun muziekkennis en –ervaring. U krijgt vooraf altijd een vrijblijvend persoonlijk gesprek met onze specialisten. In dat gesprek verkennen we uw wensen, zodat we de beste classics DJ kunnen verzorgen. Zo zorgen we voor een succesvolle avond voor u en uw publiek.

Waarom een classics DJ van DJ-Huren.com
DJ-Huren werkt alleen met de beste DJ’s. Met onze jarenlange ervaring in de nationale en internationale DJ-wereld hebben we een breed netwerk van DJ’s opgebouwd. Uit dat netwerk selecteren we de beste DJ’s, op muziekkennis, ervaring, uitstraling en professionaliteit. Vooral voor de classics DJ vinden we het belangrijk dat hij de muziek kent en veel ervaring heeft, zodat hij precies aanvoelt wat het publiek wil horen. Bij ons bent u verzekerd van een classics DJ die aan al uw wensen voldoet.

De kosten van een classics DJ
Bij DJ-Huren boekt u al een classics DJ vanaf €249,- (exclusief BTW). De precieze kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de locatie en de duur van uw 80s en 90s avond. U kunt bij DJ-Huren ook de beste apparatuur huren. Graag maken wij voor u een offerte op maat. Neemt u daarvoor gerust contact op via de onderstaande buttons.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top