fbpx
skip to Main Content
Studenten-feest-dj-huren
Studenten-feest-dj-huren

Voor het gezelligste studentenfeest

De meeste studenten houden wel van een goed feestje en zijn doorgaans ook niet te beroerd om daar een goed biertje bij te drinken. Dat betekent dat een studentenborrel doorgaans een van de gezelligste feestjes is. Een koud drankje, een lekker muziekje en de gezelligheid van je medestudenten, dat maakt de studentenborrel zo fijn. Je hoeft overigens niet te studeren om mee te doen aan een studentenborrel.

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Licht & Geluid
Wij hebben het!

Perfect geluid en verlichting passend bij uw evenement, uw wensen onze zorg. Onze specialisten weten precies wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Wat leuke ideeën
& inspiratie

Onze evenement specialsten zijn het creatieve brein achter veel van onze geslaagde evenementen. Schroom niet om voor ideeën en inspiratie contact met ons op te nemen.

Oké
en wat nu?

U heeft een fantastisch idee? Wij hebben de kennis in huis om u verder te helpen. Van de beste DJ's tot de aankleding van uw evenement. Neem snel contact met ons op

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Een studentenborrel verzorgen met DJ-Huren

Wat krijg je bij DJ-Huren.com
DJ-Huren verzorgt je volledige studentenborrel, dat doen we uiteraard in overleg. Onze eventspecialisten komen graag vrijblijvend bij je langs, zij denken dan met je mee en hebben oneindig veel tips en ideeën. Ze hebben immer jarenlange ervaring met veel verschillende borrels, feesten en partijen. Samen met jou nemen we vooraf alle details door, om zo de studentenborrel optimaal te laten verlopen. Dan krijg je dus een studentenborrel waar de komende weken nog wel over wordt nagepraat.

Waarom een studentenborrel met DJ-Huren
DJ-Huren werkt alleen samen met professionele vakmensen. We hebben hen persoonlijk geselecteerd uit ons landelijke netwerk van specialisten. Onze DJ’s brengen niet alleen een bom aan ervaring en muziekkennis op je studentenborrel, maar ook een waanzinnige uitstraling en professionaliteit. Onze DJ’s, live acts en eventspecialisten maken je studentenborrel gegarandeerd tot een geslaagd event. En DJ-Huren verzorgt je studentenborrel van A tot Z. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor de beste DJ’s en live acts, maar ook voor de huur van licht- en geluidsmateriaal, fotografie of de vetste aftermovie.

De kosten van een studentenborrel
De kosten van een studentenborrel zijn afhankelijk van de plaats en duur van de studentenborrel en natuurlijk je specifieke wensen. DJ-Huren hanteert een vanafprijs voor een DJ op een studentenborrel van €249,- exclusief licht en geluid. Onze eventspecialisten maken graag een offerte op maat voor u. neem dus snel contact met ons op via de onderstaande buttons.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top