fbpx
skip to Main Content
Girarist-dj-huren
Girarist-dj-huren

Van klassiekers tot knallers, alles kan met een DJ met gitarist

Bekijk een willekeurige lijst met ‘de beste muziek aller tijden’ en je komt gauw tot de conclusie dat een gitaar garant staat voor goede muziek. Voeg daar een goede DJ aan toe en je hebt het recept voor een swingende avond. De combinatie van een DJ met gitarist zorgt ervoor dat de klassiekers in een nieuw jasje worden gestoken. En zeg nou zelf, beats met rock & roll klinkt toch als een denderend succes?

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Licht & Geluid
Wij hebben het!

Perfect geluid en verlichting passend bij uw evenement, uw wensen onze zorg. Onze specialisten weten precies wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Wat leuke ideeën
& inspiratie

Onze evenement specialsten zijn het creatieve brein achter veel van onze geslaagde evenementen. Schroom niet om voor ideeën en inspiratie contact met ons op te nemen.

Oké
en wat nu?

U heeft een fantastisch idee? Wij hebben de kennis in huis om u verder te helpen. Van de beste DJ's tot de aankleding van uw evenement. Neem snel contact met ons op

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

DJ met gitarist, let’s rock the show

Waarom een DJ met gitarist van DJ-Huren
DJ-Huren werkt alleen samen met de beste DJ’s en gitaristen die persoonlijk door ons zijn geselecteerd uit het netwerk dat we met jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Dat doen we op basis van muziekkennis, uitstraling, ervaring en hun professionaliteit, dat geldt voor zowel de DJ’s als onze gitaristen, die spelen op conservatorium-niveau. Bovendien spelen ze ook in de beste coverbands van ons land. Een DJ met gitarist is bij DJ-Huren dus echt een topteam. Het optreden is op basis van improvisatie en desgewenst kunnen er stukken op verzoek worden ingestudeerd.

Wat krijg je bij DJ-Huren.com
Bij DJ-Huren krijg je gegarandeerd een DJ met gitarist die de pannen van het dak spelen. Onze eventspecialisten komen graag bij u langs voor een vrijblijvend verkennend gesprek, waarin we uw wensen in kaart brengen. Op basis van dat gesprek kiezen we de meest geschikte DJ met gitarist voor het event, zij voldoen absoluut aan al uw wensen en zetten een fantastisch optreden neer. De DJ en gitarist komen uit ons netwerk van de beste artiesten. De DJ en gitarist kunnen afzonderlijk van elkaar, maar natuurlijk ook samen met elkaar spelen. Op verzoek kunnen er vooraf stukken worden ingestudeerd.

De kosten van de DJ met gitarist
Een DJ met gitarist heb je bij DJ-Huren al vanaf €499,- exclusief BTW. De licht- en geluidsinstallatie en DJ gear zijn eveneens niet inbegrepen. Onze eventspecialisten maken graag een offerte op maat, gebaseerd op de wensen van de klant, de locatie van het event en de duur ervan.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top