fbpx
skip to Main Content
Female-dj-huren
Female-dj-huren

VROUWELIJKE DJ huren bij DJ-huren.com

Female DJ’s zijn erg populair. Er zijn steeds meer vrouwelijke DJ’s die langzaam maar zeker de muziekwereld overnemen. Je ziet steeds vaker een vrouwelijke DJ die een club of evenement volledig op z’n kop zet. Bij DJ-Huren kun je een vrouwelijke DJ huren die niet alleen een lust voor het oog is voor de man, maar ook precies weet welke fijne tunes de vrouwen in de zaal willen horen. Een vrouwelijke DJ is een ware eye-catcher in de DJ-booth op uw evenement en/of feestavond.

Offerte aanvragen

of Bel 0252 86 24 36

Laat jouw evenement
vast leggen!

Wij werken samen met professionele fotografen en video editors. Onze specialisten kunnen alle bijzondere momenten vastleggen. En uw evenement digitaal onvergetelijk maken.

Van confetti & streamers
tot een lichtshow.

Special effects kunnen het onverwachte waar maken. Van knallende confetti tot rookmachine. Of een op maat gemaakte lichtshow. Wij laten u graag kennis maken met onze oneindige mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht
en geen zorgen!

Wij denken graag met u mee ten alle tijden zullen onze evenement specialisten persoonlijk contact met u opnemen en uw wensen bespreken. Dat betekent 100% aandacht en zekerheid

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Vrouwelijke DJ huren voor een feest met klasse

Wat krijgt u bij DJ-Huren
Indien u een vrouwelijke DJ huurt bij DJ-Huren dan ben u ervan verzekerd dat u een ervaren en professionele vrouwelijke DJ krijgt. De vrouwelijke DJ’s zijn door DJ-Huren persoonlijk geselecteerd op hun muziekkennis en ervaring. Zo weten we zeker dat u die betrouwbare female DJ inhuurt waar u naar op zoek bent. Voorafgaand aan uw feest of evenement, zetten we een verkennend gesprek op. Daarin brengen we uw wensen in kaart waarna we voor u de meest geschikte vrouwelijke DJ selecteren. Zo krijgt u altijd de DJ die het beste bij uw wensen past.

Waarom DJ-Huren.com
Naast muziekkennis en ervaring zijn nog meer aspecten belangrijk voor een vrouwelijke DJ, zoals uitstraling en professionaliteit. Bij DJ-Huren weet u zeker dat u al die kenmerken in huis haalt, wij selecteren de vrouwelijke DJ’s immers persoonlijk op de bovengenoemde voorwaarden. U krijgt dus de meest geschikte vrouwelijke DJ en zij zorgt natuurlijk voor een succesvol muzikaal verloop van uw feest of evenement.

De kosten van een vrouwelijke DJ
Bij DJ-Huren kunt u al een vrouwelijke DJ huren vanaf €249,-. De exacte kosten zijn echter deels afhankelijk van de beschikbare voorzieningen die u voorhanden heeft, de locatie van uw feest of evenement en de duur daarvan. Via de onderstaande buttons kunt u direct contact met ons opnemen. Dan maken wij voor u een offerte op maat. Dan bent u niet alleen verzekerd van een fantastische vrouwelijke DJ, maar ook van een vaste prijs.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top