fbpx
skip to Main Content
Fotograaf-huren
Fotograaf-huren

Uw evenement vastgelegd met de fotograaf van DJ-Huren

U organiseert een geweldige feestavond, eentje waarvan u zou willen dat u en uw gasten ‘m nooit vergeten. U kunt natuurlijk zelf foto’s maken, met uw mobieltje, misschien hebt u zelfs wel een mooie spiegelreflexcamera. Maar waarom zou u? U voorkomt een hoop moeite en stress door een professionele fotograaf te huren, en de foto’s zijn gegarandeerd van topkwaliteit. Bij DJ-Huren kunt u gemakkelijk een fotograaf huren, zodat u met een gerust hart van de topavond kunt genieten.

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Licht & Geluid
Wij hebben het!

Perfect geluid en verlichting passend bij uw evenement, uw wensen onze zorg. Onze specialisten weten precies wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Wat leuke ideeën
& inspiratie

Onze evenement specialsten zijn het creatieve brein achter veel van onze geslaagde evenementen. Schroom niet om voor ideeën en inspiratie contact met ons op te nemen.

Oké
en wat nu?

U heeft een fantastisch idee? Wij hebben de kennis in huis om u verder te helpen. Van de beste DJ's tot de aankleding van uw evenement. Neem snel contact met ons op

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Fotograaf huren voor uw digitale herinneringen

Wat krijgt u bij DJ-Huren?
U wilt een fotograaf huren, bij ons bent u verzekerd van een professionele fotograaf die uw volledige feestavond, bruiloft of andersoortig evenement waanzinnig op beeld vastlegt. De ervaren fotograaf zal een afgesproken aantal foto’s voor u selecteren en bewerken voor een optimaal eindresultaat. U krijgt uw foto’s digitaal aangeleverd op de door u gewenste wijze. De fotograaf komt vooraf langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw wensen in kaart te brengen.

Waarom een fotograaf huren van DJ-Huren
Het werkveld van DJ-Huren is vele malen breder dan enkel DJ’s. We zijn al vele jaren actief in de evenementenindustrie en hebben door de jaren heen een flink netwerk opgebouwd. Uit dat netwerk zijn enkel de beste en meest professionele vakmensen bij ons aangesloten. U kunt dus met een gerust hart een fotograaf huren bij DJ-Huren. Onze fotografen zijn gecertificeerde professionals, met een uitstekend oog voor detail. Daarmee zorgen zij voor de mooiste foto’s van uw bijzondere avond.

De kosten van een fotograaf huren bij DJ-Huren
De kosten van een fotograaf huren zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de duur en locatie van uw evenement, het gewenste aantal bewerkte foto’s en uw eventuele specifieke wensen. Onze eventspecialisten maken graag een offerte op maat voor u. Neem dus snel contact met ons op.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top