fbpx
skip to Main Content
Dj-sax-huren
Dj-sax-huren

Een DJ met saxofonist voor feelgood sounds

De all-time klassieker voor zowel DJ als saxofonist is natuurlijk Careless Whisper van George Michael. Wat een plaat en wat een waanzinnige flow in het nummer dat zoveel mogelijkheden biedt voor DJ’s. Je snapt natuurlijk wel dat een DJ met saxofonist een gouden combinatie is, wanneer deze live samen optreden. Een goed ingespeeld team is niet te houden en zorgt voor kippenvel bij het publiek. Dat gaat gegarandeerd uit z’n dak wanneer de saxofonist na de klassiekers begint met een stuk improvisatie. En de DJ, die weet precies wat hij moet draaien om het beste in de saxofonist naar boven te halen. Een DJ met saxofonist is dé live act die een avond onvergetelijk maakt.

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Laat jouw evenement
vast leggen!

Wij werken samen met professionele fotografen en video editors. Onze specialisten kunnen alle bijzondere momenten vastleggen. En uw evenement digitaal onvergetelijk maken.

Van confetti & streamers
tot een lichtshow.

Special effects kunnen het onverwachte waar maken. Van knallende confetti tot rookmachine. Of een op maat gemaakte lichtshow. Wij laten u graag kennis maken met onze oneindige mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht
en geen zorgen!

Wij denken graag met u mee ten alle tijden zullen onze evenement specialisten persoonlijk contact met u opnemen en uw wensen bespreken. Dat betekent 100% aandacht en zekerheid

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

De DJ met saxofonist blaast het dak eraf

Waarom een DJ met saxofonist van DJ-Huren
Je kiest voor DJ-Huren wanneer je van je avond méér dan een geslaagde avond wil maken. De DJ en saxofonist zijn namelijk beiden persoonlijk geselecteerd uit ons uitgebreide netwerk van DJ’s en saxofonisten door heel Nederland. Dat netwerk hebben de door de jaren heen zorgvuldig opgebouwd en het bestaat uit de meest ervaren, professionele en betaalbare DJ’s van Nederland, en een groot deel van België. Wanneer je een DJ met saxofonist bij DJ-Huren huurt, dan weet je dus zeker dat je de besten van de besten krijgt.

Wat krijg je bij DJ-Huren.com
Je krijgt bij DJ-Huren dus een ervaren en professionele DJ met saxofonist, die bovendien erg betaalbaar zijn. Daar komt nog eens bij dat onze eventspecialisten je graag een bezoekje brengen om de ins en outs van jouw feest door te spreken. Zo zijn wij op de hoogte van je exacte wensen en zorgen we er samen voor dat uw feest een knalfeest wordt. Bovendien weten we zo ook precies welke DJ met saxofonist het meest geschikt is voor je feest. Onze artiesten hebben een muziekkennis en –database waar je u tegen zegt, en de live acts zijn allemaal van conservatorium-niveau.

De kosten voor een DJ met saxofonist
Een DJ met saxofonist heb je al in huis vanaf €499,- exclusief BTW. Onze eventspecialisten maken graag een offerte op maat voor u, waarbij ook wordt gekeken naar de duur van het feest, de locatie en natuurlijk naar je eventuele specifieke wensen. De huur voor licht, geluid en DJ gear zijn niet inbegrepen.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top