skip to Main Content

Feest DJ huren bij DJ-Huren

Een lekkere après-ski hit doet het op ieder feest goed. U krijgt er de voetjes mee van de vloer en het bier gaat sneller stromen. Een goede reden om een feest DJ in te huren om de avond lekker op gang te krijgen. Onze feest en après-ski DJ’s houden wel van een feestje en zijn dan ook graag van de partij, dus wilt u een DJ huren voor feest of après-skimuziek, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Licht & Geluid
Wij hebben het!

Perfect geluid en verlichting passend bij uw evenement, uw wensen onze zorg. Onze specialisten weten precies wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Wat leuke ideeën
& inspiratie

Onze evenement specialsten zijn het creatieve brein achter veel van onze geslaagde evenementen. Schroom niet om voor ideeën en inspiratie contact met ons op te nemen.

Oké
en wat nu?

U heeft een fantastisch idee? Wij hebben de kennis in huis om u verder te helpen. Van de beste DJ's tot de aankleding van uw evenement. Neem snel contact met ons op

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ’s welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ’s en professioneel licht en geluid.

Feest DJ huren voor de langste polonaise

Wat krijgt u bij DJ-Huren
Uw feest is belangrijk voor u, en uiteraard ook voor ons. Daarom zorgen wij dat we de beste feest dj aan u kunnen leveren. Dat doen we door de DJ’s persoonlijk te selecteren op hun ervaring met feesten en partijen en natuurlijk is ook de muziekkennis van belang. We zetten ook graag vrijblijvend een verkennend gesprek met u op, waarin we uw wensen in kaart brengen en zo de beste feest DJ voor u selecteren. Daardoor bent u verzekerd van een prachtige feestavond, waar nog lang over gepraat zal worden.

Waarom DJ-Huren.com
DJ-Huren is uw betrouwbare partner voor al uw feesten en partijen. We hebben een jarenlange ervaring met het organiseren van de beste feesten. De après-skifeesten horen daar natuurlijk ook bij. Door onze ervaring hebben we een breed netwerk opgebouwd van de beste feest DJ’s, daaruit selecteren we voor u een professionele en ervaren feest en après-ski DJ met veel muziekkennis en een gezellige uitstraling. U bent bij ons verzekerd van een DJ die aan al uw eisen voldoet.

De kosten van een feest/ après-ski DJ
U haalt al de beste feest DJ in huis vanaf slechts €499,-. De prijs is alleen nog afhankelijk van het DJ-materiaal dat u mogelijk al ter beschikking heeft (ook daar kunnen wij voor zorgen), de locatie van uw feest, de duur ervan en van eventuele bijzondere wensen. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Het bedrijf waar ik werkzaam voor ben bestond 50 jaar! Een DJ van DJ-Huren heeft van onze feestavond een onvergetelijke avond gemaakt. Van een magazijnmedewerker tot aan de directie iedereen was op de dansvloer te vinden.

Susan de Vries | Vries Koeltransport
Rating: 5

Wij hebben via DJ-Huren.com een DJ met alle benodigde apparatuur geregeld. Na een fijn gesprek ontvingen wij een heldere offerte. Dit resulteerde in een onvergetelijke feestavond ter ere van mijn 50ste verjaardag! We genieten nog steeds na..

Henk de Jonge | 50ste verjaardag
Rating: 5

Onze leerlingen hebben een fantastisch schoolfeest beleeft de DJ was op de hoogte van allerlaatste hits!
En de geleverde show was geweldig om te zien.

Dalton College | Alkmaar
Rating: 5
Back To Top