fbpx
skip to Main Content
Bruiloft-dj-huren
Bruiloft-dj-huren

DJ VOOR EEN BRUILOFT GEZOCHT?

Gefeliciteerd, u gaat trouwen, en een goed trouwfeest mag natuurlijk niet ontbreken. En iedereen weet dat een goed feest valt of staat met de juiste muziek. Bij DJ-Huren bent u aan het juiste adres om een bruiloft DJ te huren. Onze DJ’s maken uw bruiloft nog onvergetelijker!

Wat kunt u verwachten van dj-huren om uw avond onvergetelijke te maken?
Onze event-specialisten staan voor u klaar om van uw bruiloft een geslaagde dag te maken. Voorafgaand aan het feest maken we een afspraak met u voor een verkennend gesprek. Daarin brengen we uw wensen in kaart, zodat we een 100% geslaagd feest voor u kunnen organiseren, met de beste bruiloft-DJ. Wij zijn minstens net zo toegewijd om een succesvol feest van uw bruiloft te maken als u dat bent.

We bieden verschillende mogelijkheden om uw bruiloft extra speciaal te maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld een spetterend liveoptreden verzorgen, aanvullend op de show van de bruiloft-DJ. DJ-Huren kan eveneens voor u de licht- en geluidsinstallatie verzorgen, zodat onze artiesten nog beter uit de verf komen. En we leggen dit ook nog eens voor u vast op beeld, want we werken met professionele fotografen en camerateams. Leuk, om later nog eens aan uw kinderen te laten zien.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Laat jouw evenement
vast leggen!

Wij werken samen met professionele fotografen en video editors. Onze specialisten kunnen alle bijzondere momenten vastleggen. En uw evenement digitaal onvergetelijk maken.

Van confetti & streamers
tot een lichtshow.

Special effects kunnen het onverwachte waar maken. Van knallende confetti tot rookmachine. Of een op maat gemaakte lichtshow. Wij laten u graag kennis maken met onze oneindige mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht
en geen zorgen!

Wij denken graag met u mee ten alle tijden zullen onze evenement specialisten persoonlijk contact met u opnemen en uw wensen bespreken. Dat betekent 100% aandacht en zekerheid

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

De beste bruiloft DJ voor een onvergetelijke dag:

Waarom een bruiloft DJ van DJ-Huren.com
We zijn al jarenlang actief in de nationale en internationale DJ-wereld. In die tijd hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van de allerbeste bruiloft DJ’s en live-acts. Uit dat netwerk hebben we de allerbeste artiesten geselecteerd, die allemaal niet kunnen wachten om van uw bruiloft een waanzinnig feest te maken.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de geschikte licht- en geluidsinstallatie. Bovendien bent u ook voor professionele fotografen en camerateams bij ons aan het juiste adres. Kortom, DJ-Huren verzorgt het hele pakket. Zo kunt u gemakkelijk bij een partij terecht voor alle facetten van uw bruiloft. U hoeft alleen nog maar ‘ja, ik wil’ te zeggen, want wij werken alleen maar samen met professionele en gecertificeerde vakmensen.

De kosten van een bruiloft DJ
DJ-Huren hanteert een prijs voor de beste bruiloft DJ vanaf €249,- (excl. BTW). Deze prijs is afhankelijk van uw specifieke wensen, de locatie van het feest en de duur ervan. We maken dan ook graag een offerte op maat voor u, inclusief de opties voor live-acts, zoals een saxofonist, percussionist of gitarist.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top