fbpx
skip to Main Content
Netwerkborrel-dj-huren
Netwerkborrel-dj-huren

De netwerkborrel-DJ die zeer net werkt

Het is het moment waar iedereen uit de regio elkaar ontmoet: de netwerkborrel. De zaal puilt uit van vaste gasten, maar ook veel nieuwe gezichten zijn op het succes afgekomen. Ze komen voor een gezellig drankje, bekenden en nieuwe mensen ontmoeten en natuurlijk een goed avondje op de dansvloer, en laten wij nou net die netwerkborrel-DJ in huis hebben die bij iedereen de heupen los weet te krijgen. Zo’n netwerkborrel-DJ, met of zonder een live-act, van DJ-Huren bezorgt uw publiek gegarandeerd een onvergetelijke avond.

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Laat jouw evenement
vast leggen!

Wij werken samen met professionele fotografen en video editors. Onze specialisten kunnen alle bijzondere momenten vastleggen. En uw evenement digitaal onvergetelijk maken.

Van confetti & streamers
tot een lichtshow.

Special effects kunnen het onverwachte waar maken. Van knallende confetti tot rookmachine. Of een op maat gemaakte lichtshow. Wij laten u graag kennis maken met onze oneindige mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht
en geen zorgen!

Wij denken graag met u mee ten alle tijden zullen onze evenement specialisten persoonlijk contact met u opnemen en uw wensen bespreken. Dat betekent 100% aandacht en zekerheid

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

De netwerkborrel-DJ die weet wat u wilt horen

Waarom een netwerkborrel-DJ van DJ-Huren.com
De netwerkborrel-DJ is allesbepalend voor de sfeer van uw netwerkborrel. Want als de sfeer niet op gang komt, dan valt de avond in het water. Met een netwerkborrel-DJ van DJ-Huren weet u zeker dat dat niet gebeurt. DJ-Huren heeft jarenlange ervaring in de DJ-wereld, maar ook met eventorganisatie van onder andere netwerkevenementen. Gedurende die jaren hebben we een groot netwerk opgebouwd van Nederlandse DJ’s, het heten immers niet voor niets netwerkborrels. Uit dat netwerk hebben we de beste DJ’s geselecteerd, die stuk voor stuk professioneel zijn, veel ervaring hebben en natuurlijk een muziekcollectie waar je u tegen zegt.

Wat krijgt u bij DJ-Huren
Onze event specialisten komen graag vooraf bij u langs voor een verkennend gesprek. Tijdens dat gesprek brengen we samen gedetailleerd in kaart wat uw wensen zijn en hoe de middag of avond volgens u moet verlopen en natuurlijk welke wensen u heeft voor onze netwerkborrel-DJ. Waarschijnlijk hebben onze specialisten ook nog wel een aantal tips of ideeën voor u, want we denken graag mee om er voor iedereen een geslaagde avond van te maken. Zodra we weten waar u naar op zoek bent, dan zoeken we voor u de meest geschikte netwerkborrel-DJ uit ons netwerk. Deze is gegarandeerd professioneel en we verzekeren u dan ook van een geslaagde avond. Onze DJ’s en live-acts overtreffen zeker uw stoutste dromen.

De kosten voor een netwerkborrel-DJ
U heeft bij DJ-Huren al een netwerkborrel-DJ vanaf €249,- exclusief BTW. Die prijs is afhankelijk van de locatie van het event, de duur ervan en uw exacte wensen. Uiteraard kunt u bij ons ook de leukste liveoptredens boeken en de benodigde DJ gear huren, zoals mixapparatuur, en licht- en geluidsinstallaties.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top