fbpx
skip to Main Content

De beste events met onze event-DJ’s!

Organiseert u binnenkort een feestje of een event? Daar hoort hoe dan ook muziek bij. En als u het doet, dan moet het goed gebeuren. Kies daarom voor de DJ´s van DJ-Huren. Door hun jarenlange ervaring op talloze feesten en partijen zijn onze professionele event DJ’s geschikt voor een uitgebreid scala aan events. Of dat nu een bedrijfsfeest, schoolfeest, bruiloft of Sweet Sixteen feest is, wij hebben altijd een passende DJ voor events als de uwe.

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Onze DJ, event geslaagd:

Waarom een event-DJ van DJ-Huren.com
DJ-Huren is al jarenlang actief in de wereld van eventorganisatie. Door de jaren heen hebben we in Nederland (en daarbuiten) een uitgebreid netwerk opgebouwd van de beste event-DJ’s. Daaruit selecteerden we persoonlijk de meest ervaren DJ’s met een waanzinnige uitstraling, en muziekkennis natuurlijk. Ons persoonlijke netwerk is de drijvende kracht achter DJ-Huren.com, naast natuurlijk de drive om van ieder feest een geslaagd feest te maken.

Wat krijgt u bij DJ-Huren
Wanneer u geïnteresseerd bent in een event-DJ van DJ-Huren, dan zetten we graag een oriëntatiegesprek met u op, zodat we goed weten waar u naar op zoek bent. Zo kunnen wij de meest geschikte event-DJ voor u verzorgen. Bovendien krijgt u van DJ-Huren gegarandeerd een ervaren event-DJ met uitgebreide muziekkennis en een goede uitstraling en onze ervaren eventorganisatoren denken graag met u mee en hebben wellicht goede tips en/of ideeën. Al deze facetten zorgen voor een geslaagd event.

De kosten voor een event-DJ
De kosten voor een event-DJ zijn afhankelijk van uw wensen, de duur van het event en de locatie van het event. Zonder aanvullende informatie is een exacte prijs daarom lastig te geven. Ter indicatie: u huurt al een DJ, voor bijvoorbeeld een schoolfeest, vanaf €249, exclusief BTW. Neem voor een vrijblijvende offerte vandaag nog contact met ons op via de onderstaande buttons. Daarnaast kunt u bij DJ-Huren ook terecht voor het huren van licht- en geluidsapparatuur, kijk daarvoor op onze servicepagina.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top