fbpx
skip to Main Content
Bedrijfsevenement-dj-huren
Bedrijfsevenement-dj-huren

Onze bedrijfsfeest-DJ maakt het feest bij jouw bedrijf

Als de baas een feestje geeft, dan moet dat natuurlijk goed gevierd worden. De sfeer valt of staat met de muziek. Hebben jullie zin om flink los te gaan op de dansvloer, of zit je te wachten tot die ene leuke collega je vraagt te dansen op een lekker langzaam nummertje? Onze bedrijfsfeest-DJ’s maken van ieder bedrijfsfeest een geslaagd event.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Laat jouw evenement
vast leggen!

Wij werken samen met professionele fotografen en video editors. Onze specialisten kunnen alle bijzondere momenten vastleggen. En uw evenement digitaal onvergetelijk maken.

Van confetti & streamers
tot een lichtshow.

Special effects kunnen het onverwachte waar maken. Van knallende confetti tot rookmachine. Of een op maat gemaakte lichtshow. Wij laten u graag kennis maken met onze oneindige mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht
en geen zorgen!

Wij denken graag met u mee ten alle tijden zullen onze evenement specialisten persoonlijk contact met u opnemen en uw wensen bespreken. Dat betekent 100% aandacht en zekerheid

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

De beste bedrijfsfeest-DJ vind je bij DJ-Huren:

Waarom een bedrijfsfeest-DJ van DJ-Huren.com
Wanneer je een feest geeft voor je collega’s of werknemers, dan wil je er zeker van zijn dat het goed geregeld is. Met de muziek zit het in ieder geval wel goed, want bij DJ-Huren ben je verzekerd van de beste DJ. Ze hebben veel ervaring, kennen alle muziek, zijn professioneel en hebben een goede uitstraling. Kortom, met de muziek en de bedrijfsfeest-DJ zit het wel goed, want onze bedrijfsfeest-DJ’s maken van elk feest een geslaagde avond.

Wat krijg je bij DJ-Huren
DJ-Huren heeft een breed netwerk van de beste bedrijfsfeest-DJ’s door heel Nederland. Dat netwerk is opgebouwd in de vele jaren dat we zelf actief waren als DJ op bedrijfsfeesten en andere events. Voor uw bedrijfsfeest selecteren we persoonlijk de meest geschikte DJ. Dat doen we op basis van uw input gedurende een verkennend gesprek, waarin onze ervaren eventorganisatoren ook tips en tricks voor een geslaagd bedrijfsfeest voor u hebben. Aan de hand van dat gesprek kiezen we de DJ met de juiste muziekstijl. Zo zorgen we ervoor dat u de beste DJ op je bedrijfsfeest krijgt. Dat wordt gegarandeerd een geslaagde avond.

De kosten voor een bedrijfsfeest-DJ
De kosten voor een bedrijfsfeest-DJ kunnen variëren. Ze zijn afhankelijk van uw wensen voor het feest. Ook de locatie en de duur van het bedrijfsfeest is van invloed op de prijs, welke start vanaf €249,- exclusief BTW.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top