fbpx
skip to Main Content
Lounge-dj-huren
Lounge-dj-huren

LOUNGE DJ huren bij DJ-Huren

Of u nu een strandfeestje organiseert, een hip restaurant wilt vullen of gewoon even lekker wilt ontspannen met de beste muziek, het valt of staat met een goede lounge DJ. De juiste vibe en tunes maken de sfeer en zorgen ervoor dat je ultiem tot rust komt, even lekker het Ibiza gevoel, Jazzy feelgood beachtunes, heerlijk.

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Licht & Geluid
Wij hebben het!

Perfect geluid en verlichting passend bij uw evenement, uw wensen onze zorg. Onze specialisten weten precies wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Wat leuke ideeën
& inspiratie

Onze evenement specialsten zijn het creatieve brein achter veel van onze geslaagde evenementen. Schroom niet om voor ideeën en inspiratie contact met ons op te nemen.

Oké
en wat nu?

U heeft een fantastisch idee? Wij hebben de kennis in huis om u verder te helpen. Van de beste DJ's tot de aankleding van uw evenement. Neem snel contact met ons op

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Lounge DJ, heerlijk ontspannen sfeer

Wat krijgt u bij DJ-Huren
Ook wij maken van uw feest graag een geslaagde middag of avond. We zijn ervan overtuigd dat we daarvoor het beste samen om de tafel kunnen gaan zitten om uw wensen te bespreken. Door middel van zo’n oriënteren gesprek kunnen we ons aanbod exact op die wensen afstellen. Onze specialisten zijn zeer vaardig in het zoeken van de juiste lounge DJ uit ons netwerk, die het beste bij uw evenement past. Dat krijgt u dus bij DJ-Huren: een verkennend gesprek en de lounge DJ die het beste bij uw evenement past. Zo zorgen we samen voor een geslaagde dag.

Waarom DJ-Huren.com
Dj-Huren heeft een uitgebreid netwerk van de beste DJ’s. We hebben onze lounge DJ’s persoonlijk geselecteerd op basis van muziekkennis, ervaring, professionaliteit en een goede uitstraling. Doordat we de DJ persoonlijk selecteren, kunnen we u ervan verzekeren dat al onze DJ’s aan de bovengenoemde voorwaarden voldoen. Dus als u de beste Lounge DJ wil op uw evenement, dan kiest u voor DJ-Huren.

De kosten van een Lounge DJ
Bij DJ-Huren hanteren we een vanafprijs van €249 voor de beste lounge DJ’s. Die prijs is exclusief BTW en kan veranderen op basis van de duur van uw evenement, de locatie ervan en eventuele specifieke wensen. Indien u niet over de juiste DJ gear beschikt kunnen we daarin ook voorzien. U kunt bij ons namelijk ook het beste licht en geluid huren.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top