fbpx
skip to Main Content
Special-effects-huren
Special-effects-huren

Special effects huren doe je bij DJ-Huren

Special effects op de dansvloer, je hebt ze van vanzelfsprekend tot ronduit spectaculair. Een Co2-gun of confetti kanon kom je vaak tegen, maar een lasershow geeft vaak een ongekend special effect. DJ-Huren verzorgt alle soorten special effects, van ballonbogen en -netten tot rook en sneeuwmachines. Dus zoek je special effects voor op jouw evenement? Dan ben je bij DJ-Huren aan het goede adres!

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Licht & Geluid
Wij hebben het!

Perfect geluid en verlichting passend bij uw evenement, uw wensen onze zorg. Onze specialisten weten precies wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Wat leuke ideeën
& inspiratie

Onze evenement specialsten zijn het creatieve brein achter veel van onze geslaagde evenementen. Schroom niet om voor ideeën en inspiratie contact met ons op te nemen.

Oké
en wat nu?

U heeft een fantastisch idee? Wij hebben de kennis in huis om u verder te helpen. Van de beste DJ's tot de aankleding van uw evenement. Neem snel contact met ons op

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Specials effects laten je verassen op de dansvloer

Waarom special effects van DJ-Huren
DJ-Huren is de DJ- en eventorganisatie van dit moment. We werken met de beste eventspecialisten die er zijn, zij zijn stuk voor stuk ervaren en gecertificeerde vakmensen. Onze eventspecialisten denken met je mee, waardoor je verzekerd bent van de beste special effects, bovendien passen ze dan ook gegarandeerd goed bij je evenement. Bij DJ-Huren werken we uitsluitend met gecertificeerde professionals uit ons eigen netwerk. We kennen dus iedereen met wie we werken persoonlijk en kunnen daarom gegarandeerd de beste service bieden.

Wat krijg je bij DJ-Huren
Je krijgt bij DJ-Huren een vrijblijvend gesprek met onze eventspecialisten. In dat gesprek kun jij mooi met ons kennismaken, en kunnen wij jouw wensen in kaart brengen. Op die manier weten we zeker dat we de juiste special effects adviseren. En wie weet hebben we ook nog wel wat andere goede tips voor je evenement. Onze eventspecialisten zijn immers enorm ervaren en bedreven in hun vak, en het is hun doel om van ieder event een geslaagd event te maken.

De kosten van special effects bij DJ-Huren
De kosten van de special effects zijn afhankelijk van onder andere het type special effect (rookmachine, sneeuwmachine, ballonbogen, etc.), maar ook de duur van het evenement, de locatie ervan en je eventuele specifieke wensen. Onze eventspecialisten maken graag een offerte op maat, zo weet je zeker dat j niet te veel betaald. Neem dus snel contact met ons op via ons contact formulier.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top