skip to Main Content

DJ met trompettist, een uitzonderlijk energiek duo op uw evenement

Er zijn zo veel klassiekers voorzien van trompetbegeleiding, maar ook de moderne hits bevatten regelmatig een trompet. Denk maar eens aan ´Play that Sax´ van Fleur East – ja echt, dat zijn echt trompetten. En het lichtende voorbeeld dat een Dj met trompettist een fantastische combinatie is. Dat is natuurlijk ook bij DJ-Huren niet ongemerkt voorbij gegaan en een DJ met trompettist is dan ook een echte aanrader wat ons betreft. Neem dus snel contact op via onderstaande buttons.

Offerte aanvragen

Licht & Geluid
Wij hebben het!

Perfect geluid en verlichting passend bij uw evenement, uw wensen onze zorg. Onze specialisten weten precies wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Wat leuke ideeën
& inspiratie

Onze evenement specialsten zijn het creatieve brein achter veel van onze geslaagde evenementen. Schroom niet om voor ideeën en inspiratie contact met ons op te nemen.

Oké
en wat nu?

U heeft een fantastisch idee? Wij hebben de kennis in huis om u verder te helpen. Van de beste DJ's tot de aankleding van uw evenement. Neem snel contact met ons op

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ’s welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ’s en professioneel licht en geluid.

DJ met trompetist spelen de pannen van het dak

 

Waarom een DJ met trompettist van DJ-Huren
DJ-Huren is erg trots op het uitgebreide netwerk dat over de afgelopen jaren is opgebouwd. Door het hele land hebben we met de beste DJ’s en trompettisten gewerkt en goede relaties opgebouwd. Uit dat netwerk selecteren we persoonlijk de beste DJ met trompettist voor u, op basis van onder andere muziekkennis, ervaring, professionaliteit en uitstraling. Zo garanderen we een optreden dat volledig naar wens is en alle verwachtingen overtreft. Bovendien zijn niet alleen onze DJ’s en trompettisten van hoog niveau, maar ook onze eventspecialisten. Zij denken aan alle randzaken en zorgen ervoor dat uw avond een geslaagde avond wordt.

Wat krijg je bij DJ-Huren.com
Bij DJ-Huren ben je verzekerd van de beste DJ met trompettist. Onze eventspecialisten komen namelijk vooraf graag bij u langs voor een vrijblijvend verkennend gesprek. Op basis daarvan kiezen we uit ons wijde netwerk de meest geschikte DJ met trompettist voor u. We werken alleen samen met de beste DJ’s en al onze trompettisten spelen op conservatorium-niveau. Daarnaast zijn ze vaak ook nog actief in de beste coverbands. Het optreden dat de DJ en trompettist geven is op basis van improvisatie en zij treden onafhankelijk van elkaar op. Indien gewenst kunnen er gezamenlijke of individuele stukken worden ingestudeerd.

De kosten van een DJ met trompettist
Bij DJ-Huren boekt u al een DJ met trompettist vanaf €499,- exclusief BTW. Omdat er nog veel externe factoren bij komen kijken, zoals de locatie van, de duur van en de wensen voor het event, maken onze eventspecialisten graag een offerte op maat voor u. Neem dus snel contact met ons op via onderstaande buttons.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Het bedrijf waar ik werkzaam voor ben bestond 50 jaar! Een DJ van DJ-Huren heeft van onze feestavond een onvergetelijke avond gemaakt. Van een magazijnmedewerker tot aan de directie iedereen was op de dansvloer te vinden.

Susan de Vries | Vries Koeltransport
Rating: 5

Wij hebben via DJ-Huren.com een DJ met alle benodigde apparatuur geregeld. Na een fijn gesprek ontvingen wij een heldere offerte. Dit resulteerde in een onvergetelijke feestavond ter ere van mijn 50ste verjaardag! We genieten nog steeds na..

Henk de Jonge | 50ste verjaardag
Rating: 5

Onze leerlingen hebben een fantastisch schoolfeest beleeft de DJ was op de hoogte van allerlaatste hits!
En de geleverde show was geweldig om te zien.

Dalton College | Alkmaar
Rating: 5
Back To Top