skip to Main Content

Met professionele DJ set gaat het dak er zeker af

De DJ set is voor een DJ als een hamer voor een timmerman: een onmisbaar stuk gereedschap. Een goede DJ set zorgt ervoor dat de DJ zijn kunsten op de juiste manier kan vertonen en dat het ook goed overkomt in de zaal. Kortom, het verlengstuk van iedere DJ. Een goede DJ set bestaat onder andere uit een mengpaneel en minimaal twee (media) spelers. DJ-Huren heeft verschillende soorten DJ sets, en dus altijd iets dat past bij jouw wensen. Elke DJ set is uitgerust met een professionele licht- en geluidsinstallatie.

Offerte aanvragen

Laat jouw evenement
vast leggen!

Wij werken samen met professionele fotografen en video editors. Onze specialisten kunnen alle bijzondere momenten vastleggen. En uw evenement digitaal onvergetelijk maken.

Van confetti & streamers
tot een lichtshow.

Special effects kunnen het onverwachte waar maken. Van knallende confetti tot rookmachine. Of een op maat gemaakte lichtshow. Wij laten u graag kennis maken met onze oneindige mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht
en geen zorgen!

Wij denken graag met u mee ten alle tijden zullen onze evenement specialisten persoonlijk contact met u opnemen en uw wensen bespreken. Dat betekent 100% aandacht en zekerheid

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ’s welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ’s en professioneel licht en geluid.

Een top DJ, de beste DJ set, een uitstekende match

Wat voor DJ set krijg je bij DJ-Huren
Bij DJ-Huren heb je de keuze uit een Basic, Excellent of VIP DJ set, die allemaal zijn uitgerust met professionele licht- en geluidsapparatuur. De verschillen tussen de type DJ sets zijn gebaseerd op de uitstraling, het geluid en de hoeveelheid verlichting. Onze eventspecialisten kunnen je het juiste advies geven bij het boeken van een DJ set. DJ-Huren werkt alleen met professionele apparatuur, dus je bent verzekerd van een goede DJ set die zeker aan je verwachtingen voldoet.

Waarom een DJ set van DJ-Huren
DJ-Huren werkt alleen met vakbekwame professionals en de beste apparatuur. Wij staan voor kwaliteit. De DJ set wordt door gecertificeerde professionals afgeleverd en geïnstalleerd. Bovendien sluit de DJ set gegarandeerd aan bij je wensen, onze eventspecialisten nemen vooraf contact met je op om je wensen te bespreken. Zo betaal je nooit te veel en krijg je altijd wat je zoekt. Onze eventspecialisten zijn uitermate bedreven in hun vak en hebben wellicht nog andere goede tips voor je, voor een geslaagde avond. Daarom huur je dus een DJ set van DJ-Huren.

De kosten van een DJ set bij DJ-Huren
De huur van een DJ set is afhankelijk van vele factoren, waaronder de duur van het event, maar ook de locatie en je eventuele specifieke wensen. Onze eventspecialisten maken daarom graag een offerte op maat, zodat je nooit te veel betaalt. Neem dus snel contact met ons op!

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Het bedrijf waar ik werkzaam voor ben bestond 50 jaar! Een DJ van DJ-Huren heeft van onze feestavond een onvergetelijke avond gemaakt. Van een magazijnmedewerker tot aan de directie iedereen was op de dansvloer te vinden.

Susan de Vries | Vries Koeltransport
Rating: 5

Wij hebben via DJ-Huren.com een DJ met alle benodigde apparatuur geregeld. Na een fijn gesprek ontvingen wij een heldere offerte. Dit resulteerde in een onvergetelijke feestavond ter ere van mijn 50ste verjaardag! We genieten nog steeds na..

Henk de Jonge | 50ste verjaardag
Rating: 5

Onze leerlingen hebben een fantastisch schoolfeest beleeft de DJ was op de hoogte van allerlaatste hits!
En de geleverde show was geweldig om te zien.

Dalton College | Alkmaar
Rating: 5
Back To Top