skip to Main Content

Het doorslaand succes van een DJ met percussionist

Eigenlijk hoeft er op deze pagina niet meer dan twee woorden te staan: Safri Duo. De Deense helden veroverden in 2001 de wereld met de hit Played-A-Live (beter bekend als de Bongo Song) en die plaat is vandaag de dag nog steeds het toonbeeld van hoe gaaf een DJ met percussionist kan zijn. De live muziek op de bongo’s is uniek en enorm opzwepend. Voor een ongekende avond ga je voor een DJ met percussionist van DJ-Huren, zij maken van het feest gegarandeerd een doorslaand succes.

Offerte aanvragen

Laat jouw evenement
vast leggen!

Wij werken samen met professionele fotografen en video editors. Onze specialisten kunnen alle bijzondere momenten vastleggen. En uw evenement digitaal onvergetelijk maken.

Van confetti & streamers
tot een lichtshow.

Special effects kunnen het onverwachte waar maken. Van knallende confetti tot rookmachine. Of een op maat gemaakte lichtshow. Wij laten u graag kennis maken met onze oneindige mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht
en geen zorgen!

Wij denken graag met u mee ten alle tijden zullen onze evenement specialisten persoonlijk contact met u opnemen en uw wensen bespreken. Dat betekent 100% aandacht en zekerheid

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ’s welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ’s en professioneel licht en geluid.

DJ met percussionist voor een knalfeest

Waarom een DJ met percussionist van DJ-huren
Je bent natuurlijk op zoek naar de beste DJ met percussionist, en die vind je bij DJ-Huren. We zijn zelf jarenlang actief geweest in de DJ-wereld en hebben met de beste percussionisten opgetreden. Van die contacten maken we nu dankbaar gebruik, door voor jou de beste DJ met percussionist te selecteren. We hebben ze persoonlijk uitgekozen op basis van hun ervaring, professionaliteit en uitstraling. Door dat persoonlijke contact kunnen wij je garanderen dat je de allerbeste DJ met percussionist in huis haalt. We werken alleen met percussionisten van conservatorium-niveau, die bovendien regelmatig in gerenommeerde coverbands optreden.

Wat krijg je bij DJ-Huren.com
Om de beste DJ met percussionist voor je te kunnen selecteren, komen onze eventspecialisten eerst even bij je langs voor een (vrijblijvend) oriënterend gesprek. Daarin bespreken we je wensen voor het evenement en op basis daarvan kiezen we de meest geschikte DJ met percussionist. Al onze DJ’s en percussionisten hebben een uitgebreide muziekkennis en jarenlange ervaring. Bovendien zijn ze professioneel en hebben een goede uitstraling. Zij weten gegarandeerd het feest op gang te krijgen, en bezorgen iedereen een leuke avond. Zij kunnen zowel onafhankelijk als gezamenlijk optreden en op verzoek kunnen zij stukken instuderen.

De kosten van een DJ met percussionist
Je huurt al een DJ met percussionist vanaf €799,- exclusief BTW. De exacte prijs bieden we graag in een op maat gemaakte offerte, op basis van een vrijblijvend gesprek. Daarin wordt gekeken naar je exacte wensen, de duur van het evenement en de locatie ervan. De huur van een DJ met percussionist is exclusief licht- en geluidsinstallatie. De huur van DJ gear is eveneens niet inbegrepen.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Het bedrijf waar ik werkzaam voor ben bestond 50 jaar! Een DJ van DJ-Huren heeft van onze feestavond een onvergetelijke avond gemaakt. Van een magazijnmedewerker tot aan de directie iedereen was op de dansvloer te vinden.

Susan de Vries | Vries Koeltransport
Rating: 5

Wij hebben via DJ-Huren.com een DJ met alle benodigde apparatuur geregeld. Na een fijn gesprek ontvingen wij een heldere offerte. Dit resulteerde in een onvergetelijke feestavond ter ere van mijn 50ste verjaardag! We genieten nog steeds na..

Henk de Jonge | 50ste verjaardag
Rating: 5

Onze leerlingen hebben een fantastisch schoolfeest beleeft de DJ was op de hoogte van allerlaatste hits!
En de geleverde show was geweldig om te zien.

Dalton College | Alkmaar
Rating: 5
Back To Top