fbpx
skip to Main Content
Dj-booth-huren
Dj-booth-huren

Elegante DJ BOOTH afgestemd op uw wensen

Iedere DJ kan het je vertellen: de DJ booth, dat is een dingetje voor DJ’s. Iedere DJ droomt ervan om achter een vette DJ booth te staan. Zo hebben ze op festivals de DJ booth tot een ware kunst verheven.  Een DJ booth is natuurlijk ingericht met de beste professionele DJ-gear en andere apparatuur, wij leveren een elegante booth passende bij uw budget. DJ-Huren geef je jou DJ net dat beetje extra uitstraling mee met de beste DJ booth, neem dus snel contact met ons op.

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Laat jouw evenement
vast leggen!

Wij werken samen met professionele fotografen en video editors. Onze specialisten kunnen alle bijzondere momenten vastleggen. En uw evenement digitaal onvergetelijk maken.

Van confetti & streamers
tot een lichtshow.

Special effects kunnen het onverwachte waar maken. Van knallende confetti tot rookmachine. Of een op maat gemaakte lichtshow. Wij laten u graag kennis maken met onze oneindige mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht
en geen zorgen!

Wij denken graag met u mee ten alle tijden zullen onze evenement specialisten persoonlijk contact met u opnemen en uw wensen bespreken. Dat betekent 100% aandacht en zekerheid

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Chique DJ booth voor extra uitstraling

Wat voor DJ booth krijg je bij DJ-Huren
Bij DJ-Huren kun je kiezen tussen een Basic, Excellent of VIP DJ booth. De verschillende gradaties in DJ booth hangen samen met onder andere de grootte en de uitstraling van de booth. Elke DJ booth is uitgerust met een professionele DJ-gear. Onze eventspecialisten kunnen je adviseren welke DJ booth het beste bij jouw evenement past.

Waarom een DJ booth van DJ-Huren.com
DJ-Huren werkt alleen samen met betrouwbare en professionele vakmensen. De DJ booth waar wij mee werken is van het allerhoogste niveau en voldoet gegarandeerd aan je verwachtingen. Onze eventspecialisten zijn stuk voor stuk gecertificeerde professionals en bieden je het beste advies voor jouw DJ booth. Bovendien hebben zij ook veel tips en tricks voor het organiseren van een topavond. Dus naast een goede DJ booth, helpen we je ook graag met het succesvol maken van jouw avond. Heb je trouwens al een leuke DJ voor in de DJ booth?

De kosten van een DJ booth bij DJ-Huren
Onze eventspecialisten maken graag een offerte op maat. zo weten we dat we altijd de DJ booth bieden waar jij naar op zoek bent. Dus voor een basic, excellent of VIP DJ booth neem je snel contact op via het contact formulier.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top