skip to Main Content

DJ met MC, Put your hands up in the air!

De absolute wereldtop van de DJ-wereld werkt regelmatig met MC’s, een vocalist die er een wetenschap heeft gemaakt van het opzwepen van de zaal. Een DJ met MC biedt natuurlijk net wat meer mogelijkheden om een connectie teleggen met het publiek. De DJ draait de beste muziek en de MC gebruikt zijn vrije rol om het publiek lekker op te zwepen. Dat gebeurt door middel van onder andere ritmische one-liners en stukje rap. Een DJ met MC is de must have van ieder event.

Offerte aanvragen

Licht & Geluid
Wij hebben het!

Perfect geluid en verlichting passend bij uw evenement, uw wensen onze zorg. Onze specialisten weten precies wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Wat leuke ideeën
& inspiratie

Onze evenement specialsten zijn het creatieve brein achter veel van onze geslaagde evenementen. Schroom niet om voor ideeën en inspiratie contact met ons op te nemen.

Oké
en wat nu?

U heeft een fantastisch idee? Wij hebben de kennis in huis om u verder te helpen. Van de beste DJ's tot de aankleding van uw evenement. Neem snel contact met ons op

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ’s welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ’s en professioneel licht en geluid.

Geef je publiek net dat extra zetje met een DJ met MC

Waarom een DJ met MC van DJ-Huren
De organisatie achter DJ-Huren is zelf jarenlang actief geweest in de DJ-wereld. In die jaren hebben we een groot netwerk door heel Nederland opgebouwd met de beste DJ’s en MC’s van het land. Uit dat netwerk hebben we de beste DJ’s met MC gekozen, zodat u gegarandeerd een onvergetelijke avond beleeft. Iedere DJ met MC van DJ-Huren is uiterst professioneel en ervaren en heeft bovendien een uitgebreide muziekkennis en goede uitstraling. De beste DJ met MC vindt u dus bij DJ-Huren. Bovendien kunt u voor alle randzaken, zoals licht en geluid, ook bij ons terecht.

Wat krijgt u bij DJ-Huren
Onze eventspecialisten komen graag bij u langs voor een vrijblijvend verkennend gesprek. Zo weten we naar wat voor DJ met MC u op zoek bent en kunnen wij de beste selecteren. Iedere DJ met MC is van enorm hoog niveau en kunnen mee met de absolute top. U krijgt dus gegarandeerd een waanzinnig optreden van DJ en MC. De DJ en MC kunnen uiteraard perfect samen optreden, maar ook afzonderlijk. Op verzoek kunnen er stukken worden ingestudeerd.

De kosten van een DJ met MC
U boekt al een DJ met MC vanaf €799,- exclusief BTW. Onze event specialisten maken graag een offerte op maat voor u. de uiteindelijke prijs is afhankelijk van onder andere de locatie van uw event, de duur ervan en uw eventuele specifieke wensen.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Het bedrijf waar ik werkzaam voor ben bestond 50 jaar! Een DJ van DJ-Huren heeft van onze feestavond een onvergetelijke avond gemaakt. Van een magazijnmedewerker tot aan de directie iedereen was op de dansvloer te vinden.

Susan de Vries | Vries Koeltransport
Rating: 5

Wij hebben via DJ-Huren.com een DJ met alle benodigde apparatuur geregeld. Na een fijn gesprek ontvingen wij een heldere offerte. Dit resulteerde in een onvergetelijke feestavond ter ere van mijn 50ste verjaardag! We genieten nog steeds na..

Henk de Jonge | 50ste verjaardag
Rating: 5

Onze leerlingen hebben een fantastisch schoolfeest beleeft de DJ was op de hoogte van allerlaatste hits!
En de geleverde show was geweldig om te zien.

Dalton College | Alkmaar
Rating: 5
Back To Top