skip to Main Content

De schoolfeest-DJ waar alle leerlingen van houden

Het is weer tijd voor het (half)jaarlijkse feest, het moment waar alle leerlingen naar uitkijken. Er wordt weken vooraf over gepraat, de kaarten worden gereserveerd en gekocht en de grote vraag is: wie gaat met wie? Er is natuurlijk een reden voor al dat enthousiasme, want dit moet het beste en grootste feest van het jaar worden. En dat kan het ook worden, met een schoolfeest-DJ van DJ-Huren.

Offerte aanvragen

Laat jouw evenement
vast leggen!

Wij werken samen met professionele fotografen en video editors. Onze specialisten kunnen alle bijzondere momenten vastleggen. En uw evenement digitaal onvergetelijk maken.

Van confetti & streamers
tot een lichtshow.

Special effects kunnen het onverwachte waar maken. Van knallende confetti tot rookmachine. Of een op maat gemaakte lichtshow. Wij laten u graag kennis maken met onze oneindige mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht
en geen zorgen!

Wij denken graag met u mee ten alle tijden zullen onze evenement specialisten persoonlijk contact met u opnemen en uw wensen bespreken. Dat betekent 100% aandacht en zekerheid

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ’s welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ’s en professioneel licht en geluid.

De beste schoolfeest-DJ, voor een knalfeest:

Waarom een schoolfeest-DJ van DJ-Huren.com
Scholieren zijn veeleisend. Dat weet u als geen ander, dus bent u op zoek naar de beste schoolfeest-DJ. Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Al onze schoolfeest-DJ’s hebben jarenlange ervaring en een uitgebreide muziekkennis. Zo draaien ze voor ieder wat wils en wordt het voor iedereen een leuke avond waar nog lang over wordt nagepraat. Bovendien zijn onze DJ’s representatief en professioneel, zodat ze passen bij het imago van uw school.

Wat krijg je bij DJ-Huren
Een geslaagde avond voor u en uw publiek, dat is ons doel. Om dat te realiseren, is het belangrijk dat we goed weten wat uw wensen zijn. We komen dan ook graag bij u langs voor een verkennend gesprek waarin we uw wensen in kaart brengen, bovendien kunnen onze eventspecialisten u in dat gesprek wellicht voorzien van een aantal goede tips voor een geslaagd schoolfeest. Door middel van dat gesprek weten we precies wat u nodig heeft en kunnen we de beste schoolfeest-DJ voor u verzorgen. Al onze schoolfeest-DJ’s zijn zorgvuldig geselecteerd uit ons netwerk en dus matchen we de meest geschikte DJ met uw schoolfeest.

De kosten voor een schoolfeest-DJ
Ieder schoolfeest is anders; het duurt lang of kort, het is een gala of een feest, het is voor boven- en/of onderbouw. Kortom, er is veel mogelijk. Het is daarom moeilijk om vooraf een vaste prijs te geven. Met name de duur, locatie en eventuele specifieke wensen zijn van invloed op de prijs.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Het bedrijf waar ik werkzaam voor ben bestond 50 jaar! Een DJ van DJ-Huren heeft van onze feestavond een onvergetelijke avond gemaakt. Van een magazijnmedewerker tot aan de directie iedereen was op de dansvloer te vinden.

Susan de Vries | Vries Koeltransport
Rating: 5

Wij hebben via DJ-Huren.com een DJ met alle benodigde apparatuur geregeld. Na een fijn gesprek ontvingen wij een heldere offerte. Dit resulteerde in een onvergetelijke feestavond ter ere van mijn 50ste verjaardag! We genieten nog steeds na..

Henk de Jonge | 50ste verjaardag
Rating: 5

Onze leerlingen hebben een fantastisch schoolfeest beleeft de DJ was op de hoogte van allerlaatste hits!
En de geleverde show was geweldig om te zien.

Dalton College | Alkmaar
Rating: 5
Back To Top