fbpx
skip to Main Content
House-dj-huren
House-dj-huren

HOUSE DJ HUREN BIJ DJ-HUREN

De Nederlandse DJ’s zijn toonaangevend in de house scene. Wereldwijd vliegen festivalorganisatoren ze in om het dak eraf te knallen. Waarom? Omdat ze de beste zijn. Wij hebben de beste house DJ’s ter wereld! En de house DJ’s van DJ-Huren houden ook wel van een feestje. Opgeleid door de Hollandse meesters zijn ze klaar om een succes van jouw feest te maken!

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Laat jouw evenement
vast leggen!

Wij werken samen met professionele fotografen en video editors. Onze specialisten kunnen alle bijzondere momenten vastleggen. En uw evenement digitaal onvergetelijk maken.

Van confetti & streamers
tot een lichtshow.

Special effects kunnen het onverwachte waar maken. Van knallende confetti tot rookmachine. Of een op maat gemaakte lichtshow. Wij laten u graag kennis maken met onze oneindige mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht
en geen zorgen!

Wij denken graag met u mee ten alle tijden zullen onze evenement specialisten persoonlijk contact met u opnemen en uw wensen bespreken. Dat betekent 100% aandacht en zekerheid

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

De house DJ, die zich weet aan te passen aan uw evenement

Wat krijgt u bij DJ-Huren
Een samenwerking met DJ-Huren begint vaak met een vrijblijvend oriënterend gesprek met een van onze specialisten, waarbij we goed kijken naar uw wensen voor het feest. Op basis daarvan selecteren we de meest geschikte house DJ. Daardoor krijgt u bij DJ-Huren altijd een passende DJ, die iedere fuif naar een hoger niveau tilt. Al onze DJ’s zijn door ons persoonlijk geselecteerd op basis van muziekkennis en –ervaring, daardoor krijgt u gegarandeerd een professionele en vaardige house DJ. U bent bij ons dan ook verzekerd van een DJ die voldoet aan al uw wensen.

Waarom DJ-Huren.com
We hebben een uitgebreid netwerk van de beste house DJ’s door heel Nederland. Door jarenlang werkzaam te zijn geweest in de DJ-wereld, hebben we veel persoonlijke connecties opgebouwd. Daaruit selecteerden we de meest ervaren en professionele house DJ’s met een goede uitstraling en veel muziekkennis. Door het persoonlijke netwerk kennen we de sterke punten van al onze DJ’s. Die sterke punten leggen we naast uw wensen en zo selecteren we de meest geschikte DJ voor u.

De kosten van een house DJ
Afhankelijk van de duur van het event, de locatie ervan en uw wensen, huurt u bij DJ-Huren al een house DJ vanaf €249,- exclusief BTW. Tegen een meerprijs kunnen we u ook voorzien van DJ gear, voor het beste licht en geluid in uw zaal.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top