fbpx
skip to Main Content

DJ & live act, voor de ultieme show

Een optreden van een DJ is natuurlijk erg leuk, maar voor wie op zoek is naar net dat extraatje hebben we ook een DJ met live act. Een saxofonist, percussionist, gitarist, trompettist, zanger(es) en MC (vocalist) behoren allemaal tot de mogelijkheden. Samen met de DJ maken zij er een geweldig feest van. En het gevoel dat je bij zo’n live optreden krijgt is uniek en waanzinnig. Live muziek heeft altijd iets bijzonders.

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

Een DJ met live act dat wil je niet missen.

Waarom een DJ met live act van DJ-Huren
Bij DJ-Huren maken we gebruik van ons uitgebreide en persoonlijke netwerk met artiesten door heel Nederland, daardoor boek je de beste DJ live act bij DJ-Huren. Het netwerk is door de jaren heen opgebouwd en we kennen iedereen persoonlijk. Uit dat netwerk hebben we persoonlijk de meest ervaren en professionele DJ’s en live artiesten geselecteerd. Daardoor bent u er bij ons van verzekerd dat u een DJ en artiest krijgt die volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Ook voor de randzaken, zoals de verzorging van licht, geluid en/of fotografie, werken we met professionele en gecertificeerde vakmensen.

Wat krijg je bij DJ-Huren.com
Wanneer je een DJ live act combinatie boekt bij DJ-Huren, dan kun je erop rekenen dat je een ervaren en professionele DJ krijgt, aangevuld met een unieke live act. De live muziek van onze artiesten is van conservatorium-niveau en zij spelen doorgaans in gerenommeerde (cover) bands. De DJ en live act kunnen samen of afzonderlijk van elkaar optreden en de live muziek is op basis van improvisatie, tenzij u natuurlijk een bijzonder verzoeknummer heeft, dan worden die stukken uiteraard vooraf ingestudeerd.

De kosten voor een DJ met live act
De kosten voor een DJ met live act zijn afhankelijk van eventuele specifieke wensen, de locatie en duur van het evenement. Graag maken wij een offerte op maat, welke beginnen vanaf €499,- exclusief BTW voor de DJ live act combinatie. De huur voor licht, geluid en DJ gear zijn eveneens niet inbegrepen.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top