fbpx
skip to Main Content
Sweetsixteen-dj-huren
Sweetsixteen-dj-huren

Happy birthday Sweet Sixteen DJ

Uw zoon of dochter wordt zestien (of jonger/ouder), en dat moet gevierd worden, u nodigt familie en vriendjes en vriendinnetjes uit, maar bent ook nog op zoek naar een DJ voor het feest. Een goede Sweet Sixteen DJ zorgt voor een goede sfeer en zorgt er daarmee voor dat iedereen, van alle leeftijden, het naar zijn zin heeft. Voor zo’n Sweet Sixteen DJ (of fifteen, eighteen, etc..) bent u bij ons aan het goede adres. De DJ hoeft aan het einde van het feestje geen snoepzakje mee en u hoeft hem ook niet thuis te brengen.

Offerte aanvragen

of bel 0252 86 24 36

Licht & Geluid
Wij hebben het!

Perfect geluid en verlichting passend bij uw evenement, uw wensen onze zorg. Onze specialisten weten precies wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.

Wat leuke ideeën
& inspiratie

Onze evenement specialsten zijn het creatieve brein achter veel van onze geslaagde evenementen. Schroom niet om voor ideeën en inspiratie contact met ons op te nemen.

Oké
en wat nu?

U heeft een fantastisch idee? Wij hebben de kennis in huis om u verder te helpen. Van de beste DJ's tot de aankleding van uw evenement. Neem snel contact met ons op

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!
Ervaren DJ's

Wij werken alleen samen met de beste en meest ervaren DJ's welke door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Geen zorgen

Wij dragen zorg voor een volledig verzorgde en overgetelijke avond. U hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken.

Samenwerken

Wij werken alleen samen met professionele licht- en geluidsexperts welke garant staan voor het leveren van kwaliteit.

Compleet pakket

Wij bieden complete pakketten aan tegen scherpe tarieven. Met de meest ervaren DJ's en professioneel licht en geluid.

Offerte aanvragen of bel 0252 86 24 36

De beste sweet sixteen DJ voor een top verjaardag:

Waarom een Sweet Sixteen DJ bij DJ-Huren.com
DJ-Huren is al een geruime tijd actief in de DJ-wereld. In al die jaren hebben we veel andere DJ’s leren kennen, een wijd netwerk vaan professionele, ervaren en representatieve DJ’s, waaronder Sweet Sixteen DJ’s. Door de opgebouwde ervaring en het wijde netwerk kunnen we altijd een DJ verzorgen die het beste bij uw Sweet Sixteen feest past. We bieden u een nette Sweet Sixteen DJ, met een goede uitstraling die het iedereen naar de zin weet te maken. Zo kunt u zich met een gerust hart met andere zaken bezighouden.

Wat krijgt u bij DJ-Huren
Om er zeker van te zijn dat onze Sweet Sixteen DJ perfect aansluit bij uw wensen, komen we graag vooraf bij u langs om deze te bespreken. Dit verkennende gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend en wellicht kunnen we u daar nog voorzien van leuke ideeën. Wanneer u vervolgens voor DJ-Huren kiest, bent u ervan verzekerd dat onze Sweet Sixteen DJ een ervaren feestmaker is. We selecteren al onze DJ’s, dus ook de Sweet Sixteen DJ’s, persoonlijk uit ons netwerk en kunnen daardoor garanderen dat u de juiste persoon krijgt toegewezen. Bovendien hebben onze Sweet Sixteen DJ’s veel ervaring en een uitgebreide muziekkennis, variërend van Justin Bieber tot Major Lazer tot Lil’ Kleine en Ronnie Flex.

De kosten voor een Sweet Sixteen DJ
De kosten voor een Sweet Sixteen DJ zijn afhankelijk van uw specifieke wensen, de locatie en de duur van het feest. Wij hanteren een vanafprijs van €249,- exclusief BTW. Neem dus snel contact met ons op via onderstaande buttons.

ZIJ GINGEN JOU VOOR

"Wij gaan tijdens onze Dutchweek.nl Apres Ski feesten vol in de polonaise met de DJs van DJ-Huren.com. Deze weten uitstekend de sfeer neer te zetten, de gasten te entertainen en zijn altijd een garantie voor een top avond.  ."

Wim de Zwart | Dutchweek.nl

"De feestavond van onze bruiloft is onvergetelijk geworden, mede dankzij de DJ van DJ-huren. Door vooraf goed te luisteren naar onze wensen konden wij samen ongestoord genieten met onze gasten van een geweldige feestavond!"

Mark & Claudia | Bruiloft (15 augustus 2015)
Back To Top